Personvern

1. Hvem er behandlingsansvarlig?
Personvernerklæringen gjelder for Submerged AS og selskapets nettsteder. Submerged er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn og er underlagt Norges Lov ved Personopplysningsloven om behandling av personopplysninger.

2. Hvilke personopplysninger og formålet med behandlingen
Vi ber kun om personopplysninger vi trenger. Vi informerer alltid om hva vi skal bruke personopplysningene til. Vi behandler personopplysningene navn og epostadresse for å komme i kontakt med deg, som du har med samtykke registrert i kontaktskjemaet på www.submerged.no

3. Samtykke fra bruker
Vi behandler kun personopplysninger om deg som du via en tydelig bekreftende handling har akseptert at vi får lov til å bruke. Samtykke kan når som helst trekkes tilbake av brukeren ved å sende en e-post til info@submerged.no Ved tilbaketrekking av samtykke slettes personopplysningene vi har lagret på deg.

4. Innsyn og endring i personopplysningene vi har lagret om deg
Du kan sende en e-post til info@submerged.no for å be om en oversikt over alle personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan denne informasjonen brukes. Vi svarer innen 72 timer. Du har også rett til å få endret opplysninger om deg som du mener er feil, eller overføre personopplysningene vi har lagret om deg til andre bedrifter.

5. Sletting av personopplysninger
Du kan når som helst sende en e-post til info@submerged.no for å slette opplysningene vi har lagret på deg. De blir slettet innen 72 timer fra forespørselen er mottatt.

6. Behandling av personopplysninger
Det er kun ansatte i Submerged som trenger personopplysninger om deg som får tilgang til dette.

7. Varsling om sikkerhetsbrudd
Dersom det skulle skje et sikkerhetsbrudd og dine personopplysninger kommer på avveie har Submerged AS en plikt om å melde dette til deg og Datatilsynet innen 72 timer etter at bruddet har funnet sted.

8. Cookies på nettsiden
Cookies, eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lagres og legges i nettleseren din med mindre du har skrudd av denne funksjonen i innstillingene på din nettleser.

9. Utlevering av opplysninger
Dine personopplysninger vil ikke bli solgt eller gitt videre til tredjeparts bedrifter eller andre uten ditt samtykke.

10. Kontaktinformasjon
Ved spørsmål knyttet til personopplysninger om deg og/eller innsyn, endring eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med info@submerged.no.